Martin Laursen – ny avlsrådgiver hos Dansk ABS

09-09-2021 – Dansk ABS er stolte over at byde Martin Laursen velkommen som ny avlsrådgiver. Vi har travlt med flere og flere GMS-kunder og har et stykke tid ledt efter helt rigtige til at betjene kvægbrugere i området syd for Lemvig, Struer, Skive og Viborg ned til Herning og Tarm.

Vi lader Martin præsentere sig selv: ”Jeg hedder Martin, er 26 år og bor med min kæreste på et nedlagt landbrug lidt uden for Haderup i Midtjylland. De seneste 13 år har jeg mere eller mindre beskæftiget mig med malkekøer, primært i Danmark og 4 måneder i New Zealand. Jeg er uddannet landbrugsassistent og senere finansøkonom. De seneste to år har jeg arbejdet i den finansielle sektor. Min fritid bliver brugt på mit eget lille landbrug, dyrskuer over hele verden og malkning af 100 Holsteinkøer hos en god ven”.

”Jeg glæder mig til at hjælpe og rådgive danske landmænd med at opnå den besætning, som de ønsker. ABS er et globalt selskab i vækst, og Dansk ABS tilbyder topgenetik og gennemprøvede styringsredskaber målrettet professionelle kvægbrugere. Jeg vil gøre alt for at leve op til virksomhedens motto: Faglig, Aktiv og Tæt på”.

Kontakt gerne Martin for en uforpligtende snak på           tel. 2252 2647 el. mail: broholm.laursen@gmail.com