Lad GMS 2.0® gøre arbejdet for dig!

07-09-2018 – Over det sidste 12 måneder har 13.464.770 køer/kvier fået tyreforslag gennem GMS 2.0.

Deres tid er kostbart samt er deres besætnings genetik. De tyre du vælger i dag har stor effekt på din besætnings rentabilitet og indtjening i fremtiden, så hvorfor ikke brug en avlsplan program som gøre dit tyrevalg nemmer.

GMS 2.0 combination af hver ko´s 18 lineære egenskaber med 7 generationer af ydelse og eksteriør data giver mere sikkere tyreforslag til den enkelte ko. Tyreforslagene tilpasses din besætning – efter DIN prioritering af ydelse, procenter, eksteriør, sundhed og levetid. GMS 2.0 lader DIG opbygge din ideelle ko. Vil du forbedre sundehed… eksteriør eller højer procenter? Din ABS Representant vil sid ned med dig og tilpas programmet efter DIT mål og DIN besætning.

Ingen andre avlsprogrammer går 7 generationer tilbage til at sikre DIN besætning for at beskytte mod arvelige sygdom og den negative virkning af indavl. GMS 2.0 rapporter er nemt at forstår og nemt at læse.

Udviklet i 1968 og brugt i 48 lande i verden. Så du kan stole på at GMS 2.0 vil lave det bedste tyreforslag til DIN besætning. GMS 2.0 kan bruges til både Holstein og Jersey besætninger. Til at avle bedre køer betyder mindre udskiftningsomkostninger, mere ydelse og højere indtjening, og hvem har tid til studere hver eneste ko i sin besætning. Lad GMS 2.0 gore arbejde og for mere ude af din sæd indkøb.

Ring på (+45) 22 63 62 32 eller mail danskabs@gmail.com for at hører om hvad vi kan gøre for din besætning!