Et farvel og et velkommen

Kære kunde,

Et farvel og et velkommen

Efter 19 års ophold i Danmark med glæde flytter Atze og hans kone Aaltje tilbage til Holland. Atze har været tilknyttet Dansk ABS i 10 år. Først ved siden af ​​sit arbejde på gården og de sidste 3 år på fuld tid. Vi respekterer Atzes valg om at flytte tilbage til Holland, men vi vil helt sikkert savne hans entusiasme, smukke historier og ko-viden. Atze er stadig aktiv i februar måned, og han vil også være til stede på Agro Nord udstillingen i Aars d. 6. marts for personligt at sige farvel til dig.

Hvem savnede køerne? Poul Bech Sørensen. Vi er glade for at byde Poul velkommen hos Dansk ABS. Poul er et velkendt navn inden for sektoren. Han har været aktiv i Dansk Holstein i 19 år – først 7 år som afkomsinspektør og derefter 12 år med ansvar for sædimport og information om kvægavl til landmænd, rådgivere og kvægavlsforeninger. Herudover er Poul kendt fra dyrskuerne og som rejseleder på studierejser for kvægbrugere til USA, Canada og europæiske lande. Fra 2003-2016 arbejdede Poul for Viking med de samme opgaver samt avlsleder for Rød Holstein. De seneste par år har Poul prøvet kræfter som ejendomsmægler, men nu vil han gerne tilbage til staldgangen som avlsrådgiver for danske kvægbrugere. Fra mandag den 11. februar er Poul aktiv i region Vendsyssel, Himmerland, Kronjylland og Djursland. Poul udtaler: ”Jeg kender ABS indgående gennem mere end 30 år, og opfatter dem som særdeles professionelle. ABS er verdens største kvægavlsfirma, førende indenfor forskning og udvikling og aktive i 70 lande – det er mig en ære at arbejde for Dansk ABS. Jeg har stor respekt for det arbejde Atze har udført og går til opgaven med ydmyghed”.

Du kan møde Poul på vores stand på Agro Nord, og hvis du vil kontakte Poul på forhånd, træffes han på T. 29 47 94 80 og e-mail poulbs@fibermail.dk

De eksisterende aftaler forbliver naturligvis gældende. Men hvis der er spørgsmål eller utydeligheder, vil jeg gerne høre dem.