ABS investerer i fremtidig vækst!

25-07-2019 – ABS Global har på to år øget salget af sæd med 21% og investerer i nye faciliteter til fremtidig vækst!

Virksomheden udvider tyrestaldene på stationen i Dekorra, Wisconsin, USA og etablerer en helt ny tyrestation i Leeds, Wisconsin for at imødekomme øget Eterspørgsel af tyresæd. ABS´s globale hovedkvarter forbliver i DeForest, Wisconsin.

“Udvidelsen repræsenterer en investering på 19,1 millioner US dollars fra ABS Global og moderselskabet Genus plc, UK til gavn for vores kunder,” udtaler Nate Zwald, ABS Global COO – Dairy. ”Når vi er færdige i 2021, vil den samlede udvidelse omfatte fire nye eller ændrede stalde med plads til 420 tyre.”

”Vi har brug for mere plads til produktion, og vi er nødt til at sikre, at staldene er velegnede til de yngre genomiske tyre, som industrien kræver i dag,” siger Dr. Jim Meronek, leder af Global Health Assurance og Supply Chain, ABS Global. ”Udvidelsen i sommer i Dekorra hjælper os med at imødekomme den aktuelle efterspørgsel, mens det planlagte nybyggeri i Leeds fører os mod fremtidig vækst.”

Siden lanceringen af ​​Sexcel® Sexed Genetics, drevet af IntelliGen® Technologies i september 2017, er produktionen intensiveret, efterhånden som den samlede efterspørgsel stiger. Flere kvægbrugere bruger Sexcel strategisk på genetisk overlegne dyr i deres besætning, hvilket samtidig giver efterspørgsel på ABS Beef InFocus ™, drevet af NuEra ™ Genetics til resten af ​​besætningen. Dette kræver samlet mere kapacitet, og ABS fortsat oplever rekordefterspørgsel med salg af sæd der er 21 procent højere end for kun to år siden.

”Den globale efterspørgsel efter Beef InFocus vokser hurtigt, så vi henter flere fædre fra vores genetiske kødkvæg kerneprogram end nogensinde før,” forklarer Jerry Thompson, ABS Global COO – Beef.  ”Vores Leeds-campus huser T14 NuEra-kødkvægtyre til Beef InFocus-programmet og vil også imødekomme den voksende efterspørgsel, der genereres af vores traditionelle kødkvægkunder globalt.”

Byggeriet i Leeds begynder i efteråret med to stalde der hver huser 120 bokse med tilhørende opsamlingsfaciliteter, laboratorium, lagerrum, foderlade og stuehus. ABS Global ejer ca. 400 hektar i Leeds, hvilket giver mulighed for yderligere udvidelser, når efterspørgslen vokser.

”Efterhånden som byen DeForest fortsætter med at vokse tættere på vores eksisterende staldanlæg, giver nybyggeriet i Leeds os mulighed for at eliminere vores ældre faciliteter der og på sigt flytte alle dyr til avancerede og moderne faciliteter i et mere landligt miljø,” tilføjer Zwald. ”Vi vil stadig have vores hovedkvarter i DeForest – hvor vi med stolthed har været siden 1965.”

Om ABS:

Hovedkvarter i DeForest, Wisconsin, U.S.A., ABS Global er verdensledende udbyder af kvæggenetik, reproduktionstjenester, teknologi til kunstig inseminering og yverplejeprodukter. ABS sælger sine produkter og services i mere end 70 lande i alle verdensdele og har været på forkant med kvæggenetik og teknologi siden grundlæggelsen i 1941. ABS Global er en afdeling af Genus plc.