ABS gør forskellen!

19-08-2019 – Hvad er dit avlsmål? Hvordan er din stald indrettet? Malker du med robot? Er du økolog? Praktiserer du renavl eller krydsning? Vi ser frem til at samarbejde med dig for at klarlægge, hvilke tyre der passer bedst til dine behov. Sammen går vi gennem stalden for at se din nuværende besætning og diskutere forbedringspunkter.

Vi tilbyder også muligheden for at oprette en genetisk profil, så du får indsigt i de svagere punkter i din nuværende besætning. Der er allerede i år foretaget 10 millioner parringer med verdens mest udbredte avlsplanprogram GMS 2.0 fra ABS. Vi kan også lave den optimale parring for dig baseret på dit avlsmål ved hjælp af GMS 2.0. Spørg om mulighederne – vi er glade for at forbedre din besætning og øge din rentabilitet.

Et fantastisk resultat. Det er sådan, vi bedst kan beskrive august-indekserne for ABS-tyre.

Nogle globale højdepunkter:

8 døtreafprøvede tyre i top 25 baseret på TPI | Nr. 1 og 3 Net Merit $ hos det døtreafprøvede tyre | Allstar nr. 1 afprøvet tyr i Danmark med +34 NTM | Nr. 2 og 3 genomiske tyre baseret på gTPI | Nr. 1 hun dyr baseret på gTPI og gNM $ i USA | Nr. 1 polled genomiske tyr baseret på gTPI |Nr. 4 og 5 afprøvede tyre i Holland | Nr. 1, 2 og 3 hundyr baseret på gTPI og gNM $ i Europa | 25 tyre over 3,0 PTA Type (eksteriør) | 16 tyre over 3,0 UDC (malkeorganer) | Nr. 7 i Tyskland for genomiske tyre | Nr. 1, 4, 5 og 9 døtreafprøvede tyre i Tyskland | Nr. 3, 4 og 10 genomiske tyre i Italien | Nr. 1 til 7 genomiske tyre i England | Nr. 2, 5, 6, 8 og 10 døtreafprøvede tyre i England

Vi arbejder i øjeblikket hårdt på det nye danske tyrekatalog, som snart er tilgængeligt på hjemmesiden og hos vores avlsrådgivere.

Vi giver dig her en forsmag på nogle nye ABS-tyre. Husk – alle tyre kommer fra dybe og velprøvede ko-familier.

Duluth: Høj for NM$ & gTPI, sundhedsegenskaber, lang levetid og funktionelt eksteriør. aAa 516.

Entity: Høj for NM$ & gTPI, procenter, sundhedsegenskaber, moderat højde, god til kvier og aAa 165.

Howler: Indholdsstof- og sundhedsspecialist, kvietyr, A2/A2, BB og fremragende eksteriør.

Huron: BB, A2/A2, sundhedsegenskaber, lang levetid, moderat højde, eksteriør og god til kvier.

Impact: Produktion, levetid og topeksteriør.

Niko: En rigtig allrounder; mælk og procenter, NM$ og gTPI, holdbarhed, funktionelt eksteriør og kvietyr. På billede er det moren til Niko.

Radio: Der er musik i ham – produktion, sundhed, kvietyr og top eksteriør.

Shimmer RC: Enorm produktion, super sundhedsegenskaber, lang levetid, lette kælvninger og meget god type.

Rubels Red er fortsat verdens bedste RHF-tyre og nr. 1 RHF baseret på gTPI. Han avler høj ydelse, procenter, levetid, prima eksteriør med let kroget hasevinkel.

Yearwood: Fremragende sundhed, produktion og lette kælvninger – en fantastisk allround tyr

Efterspørgslen efter døtreafprøvede ABS tyre vokser nu over hele verden, hvilket er bemærkelsesværdigt efter 10 år, hvor alle har talt om genomiske tyre. Vi oplever samme tendens i Danmark, og har otte afprøvede tyre i Dansk ABS-kataloget. Fra dette sortiment kan vi fremhæve: Den 99% sikkerhedstyren Josuper har enorm mælkeydelse (en af ​​de højeste i verden) og hans døtreafprøvede søn Enzo er nummer 12 i USA for TPI. Harper er toptyr for procenter samt lemmer & klove. Harper har NTM +28 og 132 i Y-indeks baseret de første 48 malkende nordiske døtre. Bourbon: Poweryren på forsiden.

For mere information om døtreafprøvede tyre klik her!

Vi glemmer selvfølgelig ikke de eksteriørinteresserede med markedets stærkeste udvalg af eksteriørtyre, der tillige har positive tal for ydelse og sundhed. Nysgerrig? Klik her!

Hvis du har spørgsmål om disse eller andre ABS tyre venligst kontakt os. Vi er glade for at hjælpe dig.