ABS åbner nye stalde i Leeds, WI

01-07-2021 – Virksomheden udvider tyrestaldene på stationen i Dekorra, Wisconsin, USA og etablerer en helt ny tyrestation i Leeds, Wisconsin for at imødekomme øget Eterspørgsel af tyresæd. ABS´s globale hovedkvarter forbliver i DeForest, Wisconsin.

“Udvidelsen repræsenterer en investering på 19,1 millioner US dollars fra ABS Global og moderselskabet Genus plc, UK til gavn for vores kunder,” udtaler Nate Zwald, ABS Global COO – Dairy. ”Nu vi er færdige i 2021, vil den samlede udvidelse omfatte fire nye eller ændrede stalde med plads til 420 tyre.”

Byggeriet i Leeds har to stalde der hver huser 120 bokse med tilhørende opsamlingsfaciliteter, laboratorium, lagerrum, foderlade og stuehus. ABS Global ejer ca. 400 hektar i Leeds, hvilket giver mulighed for yderligere udvidelser, når efterspørgslen vokser.

”Efterhånden som byen DeForest fortsætter med at vokse tættere på vores eksisterende staldanlæg, giver nybyggeriet i Leeds os mulighed for at eliminere vores ældre faciliteter der og på sigt flytte alle dyr til avancerede og moderne faciliteter i et mere landligt miljø,” tilføjer Zwald. ”Vi vil stadig have vores hovedkvarter i DeForest – hvor vi med stolthed har været siden 1965.”

-Nate Zwald, direktør malkekvæg, ABS Global